sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Reilu kuukausi leikkauksesta

Paino on ollut jämähtäneenä kutakuinkin samoihin lukemiin parin viikon ajan. Oletan sen johtuvan voimaharjoittelun aloittamisesta. Olen joka toinen päivä kuntoillut painojen kanssa. Tein itselleni oikein ohjelman ja olen nauttinut "jumppailusta". Aika nollasta tosin on täytynyt aloittaa. Parin viikon aikana on pientä kehitystäkin tapahtunut ja olen jo päässyt lisäämään vastuksia. Kunhan lihakset vähän kasvavat, niin eiköhän rasva ala palamaan!

Olen pystynyt syömään jo monipuolisemmin ja pahoinvointia ei oikeastaan ole enää ollut. Jos kovin "nopeaa" hiilihydraattia tulee syötyä, niin sen jälkeen tulee vähän hölmö olo. Siis jos on sokeripitoista ravintoa, kuten vanukas tai murot. En ko. ruoka-aineita jatkuvasti syö, vaan pyrin pitämään ruokavalion mahdollisimman terveellisenä. Proteiinilisää käytän - jo voimaharjoittelunkin vuoksi.

Tällä hetkellä tosiaan paino laskee tuskastuttavan hitaasti. En hirveästi stressaa asian kanssa kuitenkaan, koska muuten on ollut melko hyvä olo ja vointi. Toimintakyky on parantanut, samoin jaksaminen ja jalkeilla olo. Toinen polvi kiukuttelee, mutta se on kiukutellut jo pitkään. Epäilen sieltä revenneen nivelkierukan tai jotain. Toisesta polvestahan ne revenneet kierukat vuosia sitten poistettiin ja putsattiin. Polvituki vähän auttaa, ettei tule niin helposti kivuliaita "virheasentoja".

Syön ateriani nykyisin pikkulautaselta. Maha ei enää kurni, jos on nälkä, vaan nälkä tuntuu energiavajeen tyyppisenä tuntemuksena. Opetteluahan tämä vieläkin on. Pikkuhiljaa lisäilen ruoka-aineita ja kokeilen, mitä kaikkea pystyy syömään ja mitä ei. Ensi viikolla ajattelin viimeinkin kokeilla näkkileipää. En ole leipää syönyt yli kahteen kuukauteen!

Tämän päivän paino on 116,1 kg, eli lähtöpainosta - 28,9 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti