keskiviikko 2. joulukuuta 2015

3. ENE-viikko menossa

Aika kuluu nopeasti, kun hauskaa..! Tai no joo. Joka tapauksessa kolmas eneilyviikko on jo puolivälissä ja olen selvinnyt hyvissä voimissa tähän saakka. Kahden viikon jälkeen hieman rukkasin ruokailuaikataulua uudelleen ja nyt tuntuu, että on ihan hyvä.

Ensimmäisellä viikolla lähti 3,5 kg, toisella viikolla vain 1,1 kg. Ravitsemustarepeutin mukaan se on ihan normaalia, koska ensimmäisellä viikolla taisi lähteä jonkin verran nestettä kehosta. Nyt olen 400 gramman (!) päässä -20 kg:sta.

Ensimmäisellä viikolla oli helppoa nälän hallinnan kanssa, mutta toisella viikolla tuntui, että on jatkuvasti nälkä. Toisaalta siihen taisi vaikuttaa myös liikunnan lisääminen, vaikka todella maltillisesti liikuin. Tämä kolmas viikko menee vähän jo niinkuin omalla painollaan. Syön 5 kertaa päivässä ja välissä juon kalorittomia juomia. Sallituista ruoka-aineista en ole livennyt, koska potisin siinä tapauksessa huonoa omaatuntoa, enkä sellaisia tuntemuksia halua tämän kaiken jännittävyyden keskelle. Löysin muuten kaupasta vihannes- ja kanakeiton lisäksi Thai red curry keittoa ja suklaa ja mansikkapirtelön lisäksi banaanikaramellipirtelöä (VLCD), joten olen niitäkin tässä maistellut. Hyviä ovat kyllä kaikki nuo Nutriletit.

Viikon aluksi kävin ravitsemusterapeutin luona saamassa syömisohjeita leikkauksen jälkeiseen aikaan. Ensi viikolla menen labrakokeisiin, sydänfilmiin, keuhkokuvaan ja hoitajan haastatteluun, seuraavalla viikolla onkin sitten jo leikkaus. Kääk!

Yhteenvetona todettakoon siis, että dieetti on sujunut hyvin, vointi on ollut muuten hyvä, mutta dieetin aikana nuo nivelsairaudet ovat pahentuneet (kivut) ja tämän aamun lukema vaa'assa oli 125,4 kg. Liikkeellehän lähdettiin 145 kg:sta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti