torstai 24. joulukuuta 2015

9 päivää leikkauksesta

Valoa tunnelin päässä. Ehkä tämän kanssa sittenkin pystyy elämään ihan hyvin. Alkoi jo yököttää liemi- ja soseruuat. Kokeilin eilen syödä munakasta ja kaikki meni hyvin. Söin myös uunissa haudutettua kalaa ja perunamuusia. Sekin meni hyvin. Tunsin oloni hyväksi pitkästä aikaa, koska sain "oikeaa" ruokaa. Voimat alkavat palautua. Keksin myös maukkaan ja proteiinipitoisen ruokalajin; surautan banaanin, rahkan ja vähän rasvatonta maitoa pirtelöksi. Maustan sen vaniljalla ja Canderelilla. Hyvää on!

Edelleen riittävä juominen on haasteellista, mutta opettelen pikkuhiljaa. Haavat ovat parantuneet hyvin. Suurin osa ompeleistakin on jo tippunut pois.  Vielä täytyy kutienkin muistaa ottaa kevyesti ja rauhallisesti 1-2 viikkoa. Ajattelin tammikuussa aloitella vanhaa, rakasta, harrastusta voimaharjoittelua.

Joulu menee tänä vuonna ihan sivuasiana. Ensi vuonna sitten laitetaan vähän enemmän sitäkin, jos siltä tuntuu. Odotan malttamattomana, että pääsen syömään näkkileipää. En ole syönyt mitään leipää lähes 1,5 kuukauteen! Aamun paino on 118,9 kg. Tuntuu ihan mukavasti putoavan. On tunne, kuin olisin saanut elämäni takaisin painon laskun myötä ja olen valtavan kiitollinen tästä lahjasta <3

Hyvää ja Rauhallista Joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti